Producent: uitspraken Adele verkeerd opgevat

De producent die onlangs beweerde dat Adeles stem wellicht is gemanipuleerd op haar laatste cd, vindt dat zijn uitspraken verkeerd zijn begrepen.

Tony Visconti, die jarenlang met David Bowie werkte, zei eerder deze maand tegen Daily Star dat 90 procent van de stemmen die je op de radio hoort uit de computer komt. "We weten dat Adele een geweldige stem heeft, maar het valt te betwijfelen of het echt haar stem is of dat die gemanipuleerd is. We weten het niet."

De Britse zangeres reageerde woedend toen ze van de uitspraken hoorde. Tijdens een concert in Parijs eerder deze week schold ze Visconti de huid vol.

De producent gaf zondag een statement aan Billboard, waarin hij zegt dat zijn opmerkingen verkeerd opgevat zijn. "Als Adele mijn uitspraken als beledigend heeft ervaren; dat was zeker niet mijn bedoeling". aldus Visconti. "Ik vind het vervelend dat wat ik heb gezegd verkeerd is opgevat. Maar ik kan geen excuses aanbieden voor een misvatting van mijn woorden." De muziekveteraan voegde er nog aan toe dat Adeles stem geweldig is en miljoenen mensen verblijdt.

Producent: uitspraken Adele verkeerd opgevat
Producent: uitspraken Adele verkeerd opgevat (Foto: BuzzE)