Dionne Stax wil ook buiten studio werken

Dionne Stax wil zichzelf blijven ontwikkelen en meer doen dan alleen studiowerk. Dat zegt de NOS-presentatrice in een interview met het AD zaterdag. "Ik moet niet het gevoel hebben dat ik stilsta."

De 31-jarige nieuwslezeres zoekt constant naar manieren om verder te komen. "Het lijkt mij niet gezond mijn hele leven hetzelfde te doen. Van dat idee krijg ik toch een lichte paniekaanval." Naar eigen zeggen heeft Stax niet echt een dertigerscrisis, maar wil ze nooit het gevoel hebben dat ze iets heeft gemist in het leven. "Ik ben altijd bang dat ik over tien jaar terugkijk en denk: jeetje, is dat het enige dat ik heb gedaan?"

Dat betekent dat het jonge NOS-gezicht niet altijd in de studio wil blijven. Dat weet haar werkgever ook, daarom mocht ze al eerder verslag doen van Sail Amsterdam, Koningsdag en een verkiezingsdebat. Volgende maand mag Stax ook voor het eerst verslag doen van de 100ste editie van de Vierdaagse in Nijmegen, die ze zelf jaarlijks loopt.

Het presenteren van andere programma's sluit de nieuwslezeres niet uit: "Boer Zoekt Vrouw zou ik wel willen doen. Fantastisch vind ik dat."

Dionne Stax wil ook buiten studio werken
Dionne Stax wil ook buiten studio werken (Foto: BuzzE)