Gamemodus Breach voor Deus Ex: Mankind Divided aangekondigd

Square Enix heeft een nieuwe gamplaymodus voor Deus Ex: Mankind Divided bekendgemaakt. De modus heet Breach en is een puzzel-shooter.

Als een Ripper is het je doel om geheime bedrijfsgegevens te verkrijgen en verkopen door enkele van ‘s werelds best beveiligde servers te infiltreren. Het geld wat je daarmee verdient kun je gebruiken om zowel je vaardigheden als arsenaal te upgraden. De beloningen die je spelenderwijs verdient, inclusief XP, credits, en booster packs, zul je hard nodig hebben om de stijgende moeilijkheidsgraad van het spel te overwinnen. Daag jezelf, je vrienden en mensen van over de hele wereld uit in de ultieme, arcadevariant op Deus Ex. Breach zal regelmatig worden bijgewerkt met nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.

"We voegen een gloednieuwe game mode toe aan Deus Ex. Deze levert niet alleen een nieuwe visuele stijl, maar geeft ook verdieping aan het verhaal van het Deus Ex-universum", zegt David Anfossi, studioleider bij Eidos-Montréal. "Breach verrijkt de spelervaring van Deus Ex: Mankind Divided ook met een totaal andere setting."

Wij zien vooral mogelijkheden voor Oculus Rift en PlayStation VR, hopelijk wordt dat een van de updates.

Deus Ex: Mankind Divided verschijnt op 23 augustus voor PlayStation 4, Xbox One, en pc.