Injustice 2 officieel aangekondigd

Ze konden niet heel veel anders meer na al dat gelek, maar Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag Injustice 2 aan.

"In Injustice 2 introduceren we nieuwe features die de manier waarop fans vechtgames spelen verandert", aldus Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios. "We willen het genre blijven vernieuwen en de mogelijkheid voor spelers om hun favoriete DC superhelden en superschurken aan te passen en verbeteren is een belangrijke stap."

Injustice 2 biedt de nieuwste DC-vechtgame ervaring die verder gaat dan de gevechten uit de vorige game. Iedere strijd definieert je door iconische DC-personages te personaliseren met een unieke en krachtige uitrusting die je in de game verdient. Voor de eerste keer kunnen spelers zelf bepalen hoe hun personages eruit zien, vechten en zich ontwikkelen in verschillende gamemodi.

Het spel vervolgt het epische cinematische verhaal dat in Injustice: Gods Among Us werd geïntroduceerd. Batman en zijn bondgenoten werken samen om de uiteengevallen samenleving weer te herstellen en strijden tegen degenen die Superman’s regime terug willen brengen. Temidden van de chaos verschijnt een nieuwe bedreiging die het voortbestaan van de Aarde in gevaar brengt. Spelers kunnen gebruik maken van de grootste DC line-up ooit in een vechtgame; van klassieke fan favorieten als Batman, Superman, Supergirl en Aquaman tot nieuwe schurken als Atrocitus en Gorilla Grodd. Gevechten vinden plaats in vergrote arena’s op iconische locaties als Metropolis, Gotham City en Atlantis.

Injustice 2 is beschikbaar voor het PlayStation 4, Xbox One in 2017.