Knaap bezwangert stiefmoeder op de camping

In het Australische Geelong moet een vrouw van in de 30 lentes voor de rechter verschijnen. Zij is namelijk zwanger geworden van haar 18-jarige stiefzoon. Het ventje heeft zijn stiefmoeder liggen aanduwen terwijl het gezin aan het kamperen was.

De rechter hoorde aan dat de vrouw de jongen al jaren kent. Al vanaf dat het ventje op de lagere school zat, kwam zij bij het gezin in huis. Ook toen de knaap eenmaal aan het puberen was, bleef zij voor hem zorgen.

Toen de dame in kwestie zich al vijf jaar officieel de echtgenote van diens vader mocht noemen, ging het gezin naar de camping. Toen vaderlief op een dag ineens wat vaag gerommel uit de tent hoorde komen, kwam hij poolshoogte nemen. Groot was de schrik dan ook toen hij zag hoe zijn bloedeigen zoon zijn nieuwe vrouw uitwoonde.

Vader en stiefmoeder zijn inmiddels gescheiden, maar nu woont zijn stiefmoeder met hem samen. En dat niet alleen, tijdens de bewuste nacht is zij zwanger geraakt. Het jonge stel voedt nu samen hun kind op.

De stiefmoeder ontkende eerder nog met haar stiefzoon te hebben geneukt. Later klapte ze tegen een vriendin toch uit de school. Tegenover de rechter heeft zij nu bekend zich schuldig te hebben gemaakt aan incest. De strafeis is nog niet bekendgemaakt.