Vrouw pijpt en slikt te veel door: bijna dood

Als een vrouw na een pijpbeurt alles braaf doorslikt, is ze de beste sekspartner die je als man kunt treffen. Maar je kunt echter ook te veel doorslikken na een blowjob. Dit is een 26-jarige vrouw uit Kameroen pijnlijk duidelijk geworden.

De (wijselijk onbekend gebleven) vrouw meldde zich onlangs bij de dokter. Ze had namelijk pijn bij de rechterkant van haar heupen. Ze kon niet eten en leed aan hoge koorts.

Uit een scan bleek dat ze een gezwollen buik had en men dacht aan een blindedarmontsteking. Er bleek echter een nare verrassing in haar appendix te zitten. De artsen stuitten namelijk op een heuse condoom!

Eenmaal uit de narcose werd de patiënte hevig aan de tand gevoeld. Al snel vertelde ze dat ze haar vriend twee weken geleden had getrakteerd op een pijpbeurt. Ze zoog echter zo goed, dat ze het condoom mee haar mond inzoog en doorslikte.

Vijf dagen later moest de Kameroense nodig poepen. Toen ze achteromkeek naar de dampende keutel, ontdekte zij enkele rubberresten. "Gelukkig, het is het condoom", dacht ze en ging weer verder met haar dagelijkse werkzaamheden.

Tot zij dus anderhalve week later op de operatietafel belandde. Volgens artsen is dit de eerste keer dat ze een dergelijk geval hebben meegemaakt.