Meisje neukt 100 jongens en wordt lesbisch

Het WTF-verhaal van de dag neemt ons vandaag mee naar Birmingham. Ene Charlotte Malley uit de Engelse stad dook vanaf haar zestiende met jan en alleman de koffer in. Na honderd geile onenightstands besloot de thans 22-jarige kapster maar lesbisch te worden.

Op haar dertiende voelde Charlotte zich aangetrokken tot een meisje. Ze was echter doodsbang hoe haar ouders en de rest van de omgeving zouden reageren. Het despressieve blondje besloot zichzelf te snijden en werd op haar zestiende eindelijk door een jongen ontmaagd.

Omdat ze een batsbajonet in haar flamoes toch wel lekker vond, besloot ze zichzelf heteroseksueel te maken door in het rond te neuken. Gebruikmakend van valse identiteitsbewijzen ging ze veel uit en kwam iedere keer weer met een andere vrijer thuis. De teller bleef bij haar steken op honderd wellustige kerels.

Drie jaar later, inmiddels negentien lentes jong, bezocht Charlotte voor het eerst een homobar. En sindsdien is ze helemaal om, en duikt nu met jantina en allevrouw het bed in. Inmiddels is ze eindelijk officieel uit de kast gekomen en een spreekbuis geworden voor haar medelesbo's.