'Caitlyn overweegt weer man te worden'

Caitlyn Jenner heeft het niet makkelijk gehad met haar transformatie tot vrouw. De stiefmoeder van Kim Kardashian, die eerder door het leven ging als Bruce, overweegt zelfs om de transitie ongedaan te maken. Dat zegt Ian Halperin, die een boek schreef over de familie Kardashian, tegen The Wrap.

Meerdere bronnen zouden de auteur hebben toevertrouwd dat Caitlyn maandenlang doodongelukkig was en er over heeft gedacht weer man te worden. "Een bron bevestigde dat Caitlyn heeft gesproken over spijt van haar geslachtsverandering", zei Halperin. Een andere bron, een oude vriend van de realityster, zou hebben gezegd dat Caitlyn haar transitie weleens 'in de komende paar jaar' ongedaan zou kunnen maken. Een van de redenen zou zijn dat ze nog steeds op vrouwen valt en graag de juiste persoon wil ontmoeten om haar leven mee te delen.

Halperins boek heet Kardashian Dynasty: The Controversial Rise Of America's Royal Family. Caitlyn was jarenlang getrouwd met Kris Jenner, de moeder van Kim, Kourtney en Khloé Kardashian en Kendall en Kylie Jenner.

'Caitlyn overweegt weer man te worden'
'Caitlyn overweegt weer man te worden' (Foto: BuzzE)