Kaley Cuoco houdt fortuin na scheiding

Kaley Cuoco heeft haar fortuin goed beschermd voordat ze trouwde met Ryan Sweeting. Nu ze officieel gescheiden is, mag de actrice vrijwel de hele inhoud van haar bankrekening houden.

Kort na het huwelijk op 31 december 2013 tekende Kaley een contract ter waarde van 72 miljoen dollar (63 miljoen euro), ofwel 1 miljoen dollar (880.000 euro) per nog op te nemen aflevering van de sitcom The Big Bang Theory. Dat geld blijft allemaal in haar bezit. Ook mag Kaley het huis waar zij en Ryan in woonden in Tarzana houden, net als hun strandhuis in Santa Barbara.

De tennisser krijgt slechts een eenmalig bedrag van 165.000 dollar (145.000 euro), weet TMZ. Verder heeft Kaley ermee ingestemd de rekening te betalen van zijn twee persoonlijke trainers. Deze kosten samen 195.000 dollar (171.000 euro).

De dertigjarige Kaley en de twee jaar jongere Ryan trouwden drie maanden nadat ze zich hadden verloofd. Inmiddels is Kaley weer gelukkig in de liefde. De blondine viel voor de 25-jarige miljardairszoon en professioneel ruiter Karl Cook.

Kaley Cuoco houdt fortuin na scheiding
Kaley Cuoco houdt fortuin na scheiding (Foto: BuzzE)