Sanne Hans is trots op zichzelf

Miss Montreal twijfelde lange tijd of ze wel bestaansrecht had als popzangeres. Ze vreesde dat haar succes ieder moment afgelopen kon zijn en is des te meer blij dat ze nog altijd een van de succesvolste zangeressen van het land is.

"Man, ik heb het soms zo zwaar gehad", zegt Miss Montreal, de artiestennaam van Sanne Hans, tegen het AD. "Dan vroeg ik me af of ik wel geschikt was als zangeres: vinden mensen me wel leuk genoeg? En toen ik eenmaal een hitje had gehad: blijk ik straks geen eendagsvlieg? Daarom ben ik zo blij dat ik er acht jaar later nog steeds ben. En het gaat nog veel beter zelfs dan toen. Ik ben echt ontzettend dankbaar", aldus Hans.

De zangeres geeft vrijdagavond haar eerste grote show in de Heineken Music Hall. Ook daar had Hans eerst haar twijfels over, maar inmiddels is ze daar overheen. "Dat krijg ik nooit vol, vreesde ik meteen. Maar nu dat is gelukt, weet ik dat ik het kan: zo'n concert voor 5500 man geven. Ik ben er klaar voor."

Hans wilde in eerste instantie allerlei speciale acts voor de show bedenken. "Maar een strijkorkest of beroemde gastartiesten bezorgen me alleen maar stress. En daarbij: wie een kaartje voor ons koopt, waardeert wat we normaal gesproken doen. Dat gaan we dus vanavond ook doen."

Sanne Hans is trots op zichzelf
Sanne Hans is trots op zichzelf (Foto: BuzzE)