Bo Saris zingt ellende van zich af

Boris Titulaer heeft donderdag een nieuw nummer gelanceerd op zijn YouTube-kanaal. In het lied Hide and Seek geeft de zanger, die optreedt als Bo Saris, flink af op zijn oud-bandleden en een voormalig zakenpartner die Boris onlangs beschuldigden van het wegsluizen van geld.

"Zoals bekend kan ik inhoudelijk nog niet reageren", vertelde Boris donderdag in RTL Boulevard naar aanleiding van het nieuwe nummer. De zanger is met zijn voormalig collega's en partner verwikkeld in rechtszaken. "Al is de verleiding nog zo groot om los te barsten. Ik kan het niet doen en wil het ook niet, ik gun het ze gewoon niet."

Boris houdt het 'voor nu bij de muziek'. "Ik hoop dat die voor zich spreekt. Alles wat ik heb doorgemaakt heb ik verwerkt in het liedje, dat kunnen de mensen er volgens mij ook wel uit opmaken." De muziek is voor Boris op dit moment 'de enige uitlaatklep'. "Op het moment dat je hele heftige dingen meemaakt en je mag niet reageren, dan is dit de enige manier."


Bo (Saris on Hold) - Hide and Seek (Video: YouTube)

Spelletjes
In Hide and Seek zingt Boris onder meer over sluwe vossen die spelletjes spelen. Ook de afbeelding bij het nummer is veelzeggend. Daarop is een oudere man te zien die, geflankeerd door twee haaien, wijst op een papier met de tekst 'we own you'. Ook is een huilende krokodil afgebeeld.

Boris werd er vorige week van beschuldigd dat hij zijn bandleden heeft 'bedonderd'. De zanger, die in 2004 de tweede reeks van Idols won, zou jarenlang geld achterover hebben gedrukt. Boris liet daags na de beschuldigingen weten 'emotioneel ingestort' te zijn. De zanger, wiens bedrijf Bo-Rush Productions begin deze maand failliet werd verklaard, sprak van smaad die voor hem 'niet te verkroppen is' en zei zich genoodzaakt te voelen stappen te ondernemen.

Bo Saris zingt ellende van zich af
Bo Saris zingt ellende van zich af (Foto: BuzzE)