Reservekeeper Sparta is de lul na kampioensfeest

In sommige vriendengroepen is het levensgevaarlijk, dronken in slaap vallen terwijl de rest nog wakker is. Er kan van alles gebeuren en dan ben je de lul, zo ook bij de voetballers van Sparta. Nadat het kampioensfeest tot in de vroege uurtjes gevierd was belandde een deel van de ploeg bij topscorer Thomas Verhaar thuis om nog even na te genieten. Reservedoelman Ricardo Kieboom viel daar meteen in slaap en dat had hij beter niet kunnen doen.

"We kwamen na het feest om een uurtje of zeven 's ochtends bij mij thuis. Toen begonnen net de samenvattingen en die wilden we natuurlijk bekijken. Kieboom viel echter meteen in slaap, hij gaf geen enkel teken van leven meer. Toen hebben we met een mooie grote zwarte stift 'lul' op zijn voorhoofd geschreven", zo vertelde Verhaar op 3FM.

Van je vrienden moet je het maar hebben zeg maar. Er is echter nog meer: "het mooiste moet nog komen", vervolgde Verhaar zijn verhaal op de radio. "Je kunt natuurlijk je eigen voorhoofd niet zien. Dus hij liep 's ochtends zo doodleuk de deur uit. Ik heb hem sindsdien eigenlijk niet meer gesproken."

Gelukkig hebben we de foto's nog: