Gratis tieten kijken in F2P Dead or Alive Xtreme 3

Koei Tecmo heeft aangegeven dat er in de zomer een free-to-play versie komt van Dead or Alive Xtreme 3 op PlayStation 4 en PlayStation Vita in Japan.

Meer informatie geeft de uitgever niet over de content. Dit truukje hebben ze al eens eerder uitgevoerd met het vechtspel Dead or Alive 5 Ultimate: Core Fighters. Die versie is ondertussen vijf miljoen keer gedownload. Core Fighters had vier speelbare personages en had de meeste game-modi aan boord. De verhaalmodus en overige personages werden als DLC aangeboden.

In Dead or Alive Xtreme 3 zijn er maar negen meiden te kiezen, dus waarschijnlijk krijgen spelers van de gratis versie er maar een of twee speelbare personages. Of alle gameplaymodi aanwezig zijn, inclusief het paaldansen, is nog even afwachten tot er meer informatie is. Wij verwachten in ieder geval dat er een hoop nieuwe Japanse PSN-accounts in het Westen worden aangemaakt om toch eens te kijken hoe de gameplay is...

De betaalde versie van Dead or Alive Xtreme 3 komt 21 maart uit in Azië. VR-ondersteuning zal pas aan het eind van het jaar zijn, gezien dan de PlayStation VR uitkomt.