Sylvester Stallone in Guardians of the Galaxy 2?

Nadat eerder al bekend werd dat Kurt Russell mee gaat doen aan de film Guardians of the Galaxy 2 gaan er nu geruchten dat niemand minder dan Sylvester Stallone ook in die film te zien zal zijn. De 69-jarige acteur werd afgelopen vrijdag gespot toen hij in Atlanta een hotel verliet waar ook de cast van de film Guardians of the Galaxy 2 momenteel verblijft.

Volgens de New York Daily Star werd de acteur gezien met een script van de nieuwe Guardians of the Galaxy-film onder zijn arm. Ook zou Stallone in een auto zijn gestapt, die normaal alleen gebruikt wordt om hoofdrolspeler Chris Patt naar de filmset in de Pinewood Studio in Georgia te vervoeren. Marvel Studios heeft nog niet gereageerd op de geruchten rondom Stallone.

Met de film wordt een vervolg gemaakt op de succesvolle rolprent Guardians of the Galaxy, die wereldwijd zo'n 704 miljoen euro in het kassalaatje wist te brengen. In de wederom door James Gunn geregisseerde film zullen ook Zoe Saldana, Bradley Cooper, Vin Diesel, Dave Bautista en Karen Gillan weer te zien zijn.

Guardians of the Galaxy 2 is vanaf 27 april 2017 in de Nederlandse bioscopen te zien.