Buurman mocht hond Salma Hayek doodschieten

De buurman van Salma Hayek ging niet de fout in toen hij de hond van de actrice doodschoot. Volgens TMZ had de buurman het recht op de viervoeter te schieten omdat het beest op zijn erf liep.

De politie van de staat Washington heeft de zaak onderzocht en inmiddels gesloten. Salma's buurman heeft toegegeven dat hij de herder Mozart neerschoot. Uit het onderzoek bleek dat er sprake was van verzachtende omstandigheden. De buurman had helemaal genoeg van Salma's honden, die geregeld op zijn terrein kwamen en zijn eigen viervoeters aanvielen.

Salma's buurman verklaarde ook dat hij niet van plan was Mozart te doden. Hij zegt met een luchtbuks op de hond te hebben geschoten toen het beest in zijn garage liep. De man wilde Mozart slechts afschrikken.

Salma trof Mozart dood aan in haar tuin. "Hij lag dood op het erf van mijn boerderij met een schotwond vlakbij zijn hart", schreef de Mexicaans-Amerikaanse actrice op Instagram. Volgens Salma, die schreef in rouw te zijn, zwierf Mozart nooit ergens rond. "Hij was geliefd gezelschap en heel loyaal."

Buurman mocht hond Salma Hayek doodschieten
Buurman mocht hond Salma Hayek doodschieten (Foto: BuzzE)