Naakte chick wast auto op schoolplein

Scholieren aan de technische school van het Chileense Angol hebben er een wel heel fijne schooldag opzitten. Een geil mokkel heeft op het schoolplein haar auto een lekkere sopbeurt gegeven. Ze was al schaarsgekleed, maar uiteindelijk gingen ook de laatste kleren uit, en was ze naakt aan het soppen.

Het hooggelaarsde mokkel was op de school te gast om het Expo Tuning 2016-evenement luister bij te zetten. Een of andere show met gepimpte stratenmakers-Ferrari's dus. Schooldirecteur Marcelo Riquelme staat nu op zijn achterste benen.

De beste man was al niet blij toen hij ontdekte dat 'zijn' school het terrein was geweest voor een autoevenement. Nog verdrietiger werd hij toen hij foto's van een schaarsgeklede lapdanseres onder ogen kreeg die op Liceo Industrial de Angol tekeerging op een scholier en diens auto. Op zondag nog wel!

De rector eist dan ook een verklaring. "Er heeft een zeer ernstig incident plaatsgevonden waarin een naakte, jonge vrouw naakt een auto heeft gewassen", aldus Riquelme. "Door deze situatie is onze school als onderwijsinstelling ernstig in het geding gekomen. Dit helpt ons niet in ons doel leerlingen te beschermen."

Volgens de dame in kwestie, Madelyne Engels, ligt het toch een beetje anders. "Om eerlijk te zijn, vroeg de organisatie wat het publiek wilde zien", laat zij aan lokale media weten. "Het publiek gaf antwoord, en ik ging uit de kleren. Ze hebben me gefilmd, maar niet hoe ik uiteindelijk naakt ging. Hier is dan ook geen bewijs van."

Dat laatste klopt niet helemaal, want foto's zie je hier onderaan het artikel


Met filmpje van het incident

View post on imgur.com
View post on imgur.com
View post on imgur.com