Phil Collins wil opnieuw trouwen met ex

Phil Collins en zijn ex-vrouw Orianne Cevey, die weer bij elkaar zijn, broeden op plannen om opnieuw met elkaar te trouwen. Dit vertelt Orianne in de Zwitserse krant Blick.

Het huwelijk van Phil Collins met zijn derde vrouw Orianne duurde negen jaar en strandde in 2008. De scheiding kostte Phil omgerekend bijna 32 miljoen euro. De Zwitserse Orianne trouwde daarna een investeerder, van hem scheidde ze vorig jaar. Intussen is ze weer samen met Phil.

"Ik noem Phil opnieuw mijn man", zegt de 43-jarige Orianne. "We zijn weer bij elkaar, eigenlijk maakt het geen verschil of we nu wel of niet getrouwd zijn. Maar we zijn vastbesloten elkaar voor de tweede keer het jawoord te geven."

Orianne is al bezig de huwelijksdag voor te bereiden, die ze totaal anders wil invullen dan het extravagante huwelijksfeest in het Beau Rivage Hotel in Lausanne dat drie dagen duurde en 600.000 dollar had gekost. "Het grote verschil is dat nu onze kinderen erbij kunnen zijn", zegt ze. ''Ik stel me voor dat ons volgende huwelijk meer in familiekring zal zijn en kleiner. Tijdens ons eerste huwelijk in 1999 moesten we zoveel mensen uitnodigen om niemand teleur te stellen."

Orianne heeft twee kinderen met Phil Collins, Matthew (14) en Nicholas (11) en een zoon uit haar tweede huwelijk.

Phil Collins wil opnieuw trouwen met ex
Phil Collins wil opnieuw trouwen met ex (Foto: BuzzE)