Kaley Cuoco vertelt over scheiding

Actrice Kaley Cuoco probeert een positieve draai te geven aan het einde van haar huwelijk met Ryan Sweeting, dat anderhalf jaar stand hield. "Ik voel nu al dat 2016 een veel beter jaar wordt dan 2015", vertelt Kaley in de talkshow van Ellen DeGeneres die dinsdag in de Verenigde Staten wordt uitgezonden. "Je mag best weten dat het zwaar was. Maar nu gaat het goed. Ik voel me nu vele malen beter. Ik zit veel beter in mijn vel dan eerder."

Op 31 december 2013 trouwde de Big Bang Theory-actrice met Ryan Sweeting, maar dat huwelijk liep afgelopen september stuk. Met een pijnlijk gezicht vertelt ze dat haar haar huwelijk nog geen twee jaar heeft geduurd. "Ik weet het. Ik had de trouwdatum op mijn rug laten tatoeëren. Het waren enorme cijfers. Die zijn nu verborgen onder een nieuwe tatoeage van een enorme mot."

Waarom een mot? "Omdat die grote vleugels heeft, groot genoeg om de datum te bedekken. Ik heb de mot gewoon uitgekozen op het moment dat ik in de tattooshop was", aldus de Big Bang Theory-actrice.

Ze vertelde ook over de tweehonderdste aflevering van de comedyserie. "We worden oud. Na afloop van de tweehonderdste aflevering liepen we zoals gewoonlijk even naar het publiek op de tribune. Toen begonnen we te huilen, omdat we ons realiseerden hoeveel het voor ons betekent."

Kaley Cuoco vertelt over scheiding
Kaley Cuoco vertelt over scheiding (Foto: BuzzE)