[eSports] The Curse Trials gaan van start

Rond 20:00 uur Nederlandse tijd beginnen 'The Curse Trials', een Hearthstone-toernooi georganiseerd door Team Archon. Het is het eerste toernooi dat gebruik maakt van het nieuwe Standard-format, wat betekent dat sommige uitbreidingen niet mogen worden gebruikt.

Standard maakt geen gebruik van uitbreidingen die bij de release van de eerste uitbreiding van een jaar ouder zijn dan twee jaar. Concreet betekent dit dat kaarten uit Goblins vs. Gnomes en Naxxramas (beide gelanceerd in 2014) niet worden gebruikt. Voor The Curse Trials wordt er wel een uitzondering gemaakt voor kaarten die kaarten uit deze sets kunnen produceren, aangezien Standard officieel nog niet gelanceerd is. 

Kaarten die we, in ieder geval in de decks, dus niet tegenkomen zijn onder andere Dr. Boom, Piloted Shredder, Unstable Portal, Death's Bite, vrijwel alle mechs en nog veel meer. Het toernooi begint vandaag en duurt tot en met vrijdag en heeft zestien deelnemers. De deelnemers spelen voor een deel van de prijzenpot van dertigduizend dollar. Het deelnemersveld kun je hieronder vinden. De eerste wedstrijden van dag één gaan tussen Trump en Eloise, Thijs en Amnesiac, Forsen en Kibler en als laatst Strifecro en Orange.

Het kanaal van Amaz kun je vinden via de bron of door hier te klikken.

Hearthstone The Curse Trials deelnemers