17-jarige koopt 900 anjers voor medeleerlingen

De 17-jarige Hayden Godfrey besloot om dit jaar op de Sky View High School in Smithfield iets bijzonders te doen voor Valentijnsdag. Hij kocht van z’n spaargeld 900 anjers en deelde die uit aan alle vrouwelijke leerlingen op de school. Hij zou het plan al bedacht hebben toen hij aan zijn eerste jaar bezig was.

De voorgaande jaren deelde hij ook al anjers uit, maar hield het toen nog bescheiden bij ongeveer dertig anjers.  Tegen de Amerikaanse zender KUTV vertelt hij: “Ik vond dat zoveel mogelijk mensen gelukkig moesten zijn op Valentijnsdag”.

Om het uitdelen soepel te laten verlopen werkte hij samen met de schooladministratie en een stuk of twintig vrijwlligers om de bloemen over alle vrouwelijke medeleerlingen te verdelen. Op zijn Facebookpagina schrijft hij: “Ik denk dat niets ter wereld het gevoel kan evenaren als je elke vrouw in je leven een bloem ziet vasthouden terwijl ze door de school heen lopen.” 

 

So I did a thing today.Today I passed out 900 carnations, one to every girl at SVHS and it was totally worth it. I don...

Geplaatst door Hayden Godfrey op donderdag 11 februari 2016