Irakees verkracht 10-jarige uit seksuele noodzaak

Een 20-jarige migrant uit Irak, die begin december 2015 in een zwembad in Wenen een 10-jarige jongen bruut heeft verkracht, heeft enige duiding gegeven voor zijn walgelijke wandaad. De man had de politie laten weten dat het om een seksuele noodzaak ging, omdat hij al enige maanden geen seks meer had gehad.

Het 10-jarige slachtoffer was op gewelddadige wijze door de Irakees verkracht in een douchehokje van het zwembad en moest vanwege zijn verwondingen opgenomen worden in een ziekenhuis. Terwijl een badmeester een ambulance belde voor het hevig huilende slachtoffertje vermaakte de Irakees zichzelf door meerdere malen van een duikplank af te springen.

Bij zijn arrestatie liet de Irakees weten dat het een seksueel noodgeval was geweest omdat hij al meer dan 4 maanden geen seks meer had gehad! De man, die in september via de Balkan in Oostenrijk terecht was gekomen en als taxichauffeur in Wenen had gewerkt, liet de politie eveneens weten dat hij wist dat het 'een foutje' was geweest en dat hij ook niet de intentie had gehad om 'het arme kind bang te maken', aldus de Kronen Zeitung.

Ook wist de hersenchirurg raketgeleerde kinderverkrachter te vertellen dat hetgeen wat hij gedaan had 'in alle landen van de wereld verboden' is, maar dat hij niet altijd 'ziek in zijn hoofd' was, omdat hij in Irak nog een vrouw en dochter zou hebben. Dat de verkrachting van 2 december nu pas in het nieuws is gekomen was omdat Oostenrijk het jonge slachtoffer wou beschermen. Nadat er op sociale media berichten over de zaak opdoken werd het voorval door de Oostenrijkse politie bevestigd.