Man (22) neukt 400 vrouwen en heeft spijt

Benny James heeft het leven waar menigeen alleen maar van kan dromen. De 22-jarige Londenaar heeft al meer dan vierhonderd vrouwen geneukt, maar nu gedraagt hij zich als een jankerd. De Don Juan heeft namelijk spijt van al zijn avontuurtjes.

De jongeman in kwestie heeft een zeer succesvol Twitteraccount, met ruim 91.000 volgers. Hier twittert hij over seks en meer belangrijke zaken. Zijn volgsters staan in de rij om met hem de koffer in te duiken.

So far so good, maar Benny heeft echter spijt als haren op zijn zak. De dames zijn namelijk alleen maar uit op seks. Een standvastige relatie zit er dan ook niet in.

"Alleen al dit jaar heb ik zes verschillende vrouwen geneukt", vertelt hij. "En met slechts eentje heb ik het een week volgehouden. Ik ga het nu kalmer aan doen. Ik doe er nu nog maar twee per week."

"Ik kijk naar hen en alles wat ze van me willen, is seks", jankt hij. "Al zijn ze zo knap als Rihanna, het doet me niets meer. Seks begint te vervelen."

De Engelsman is er nu wel klaar mee. Hij baalt ervan als lustobject te worden gezien. Hij wil nu eindelijk weleens een gezinnetje stichten, zo besluit hij.

Hieronder een paar foto's van zijn veroveringen. Die zijn boeiender dan de kerel in kwestie zelf.