Toeriste in de put na maken selfie

"Aber zuerst, lass mich 'nen Selfie machen." Dat moet een Oostenrijkse toeriste die in Junagadh, India aan het rondreizen was gedacht hebben. Maar Friedel, zoals ze schijnt te heten, was zó druk bezig met het maken van een foto waarmee ze tientallen likes op Facebook en Instagram kan scoren, dat ze geen oog had voor haar omgeving. Als ze ook maar één seconde had opgelet dan had ze gezien dat ze linea recta een waterput inliep.

Om uit de put te komen begon ze te schreeuwen om de aandacht te trekken van de lokale bevolking. Nadat deze uiteindelijk in grote getalen waren afgekomen op de vrouw die in hun waterput was vast komen te zitten, besloten ze haar (na haar waarschijnlijk eerst eens goed te hebben uitgelachen) toch maar de helpende hand toe te steken. Door middel van kledingstukken die de vriendelijke omstanders aan elkaar hadden geknoopt wisten zij uiteindelijk de vrouw weer omhoog te hijsen.

Haar domme actie zorgde, gelukkig voor de toeriste, niet voor grote verwondingen. Ze had alleen een paar schaafwonden en blauwe plekken opgelopen. En een goed verhaal op de eerstkomende paar kringverjaardagen. En misschien levert onderstaand filmpje haar alsnog de felbegeerde likes op.