Roy Donders riskeert forse boete

Roy Donders, de Brabantse stylist, loopt het risico een boete van 10.000 euro te krijgen. Afgelopen weekend was Donders voor de lol de grasmat van NAC Breda opgelopen om een lied te zingen. De voetbalclub was 'not amused'.

De 24-jarige Donders was bij een personeelsfeest in het stadion van NAC en besloot na enig aandringen het veld op te gaan. "Dit is nu altijd al een grote droom van me geweest. Sorry NAC en voetbalfans voor het illegaal betreden van jullie mat, maar ik kon het gewoon niet laten...", schrijft Donders bij een filmpje dat hij op Facebook zette. Voor hij het veld opgaat lijkt Donders al in de gaten te hebben dat het wel eens tot problemen kan leiden. Toch besluit hij het veld op te lopen en een lied aan te heffen.

NAC Breda reageerde op Facebook op de actie van Donders. "Bedankt, Roy. Die tienduziend euro kunnen we goed gebruiken. Je ziet de factuur wel verschijnen." In het AD zegt de manager van Donders dat de stylist en zanger geen kwade bedoelingen had. "Ik ga er vanuit dat NAC er ook zo over denkt." De club zegt in een reactie dat het bericht op Facebook niet al te serieus moet worden genomen. "We moeten nog om de tafel om het afgelopen weekend te bespreken."

Roy Donders riskeert forse boete
Roy Donders riskeert forse boete (Foto: BuzzE)