Onze treinenfappers doen hun nieuwjaarsronde!

Vandaag zijn er, net als elk ander jaar, een aantal grote treinliefhebbers uit het grote treinentopic in Planes, Trains & Automobiles een leuke ronde aan het maken per trein, ter gelegenheid van het nieuwe jaar. Het heet dan ook niet voor niks de TreinenTopic Nieuwjaarsronde 2016.

Ze zijn vanochtend vroeg vanuit het Twentse Enschede vertrokken met de trein en hebben als eindpunt van de ronde voor Köln gekozen, om daar nog even als afsluiter te genieten van veel bier en grote schnitzels (en Duitse Mädchen?). Tussendoor nog even overstappen doen ze in Dortmund, Hagen en Siegen.

Treinverkeer Duitsland - Oostenrijk hervat
(Foto: ANP)

Ter gelegenheid van deze ronde is er uiteraard ook een gids samengesteld, waarin voor de mannen weetjes, puzzels en leuke sexy, maar wel treingerelateerde, plaatjes staan. Eventueel kunnen ze er ook nog hun notities in kwijt van de gespotte treinen, om deze achteraf nog even in het topic kenbaar te maken. De gids moet je dan ook zeker even bekijken, want hij is zowel interessant als hilarisch.

Hopelijk rijden de treinen zoals gepland, maar in Duitsland hebben ze meestal niet zoveel last van sneeuw of blaadjes op de rails. Wij wachten dan ook met smart op de plaatjes en verhaaltjes. Wens ze hieronder viel Spaß!