Ex-Power Ranger aangeklaagd voor moord

Acteur Ricardo Medina Jr. verdwijnt mogelijk jaren achter tralies. Ricardo, vooral bekend als de rode Power Ranger uit de tv-serie Power Rangers Wild Force, wordt verdacht van moord. Hij zou vorig jaar zijn huisgenoot om het leven hebben gebracht met een zwaard.

Ricardo werd donderdag aangeklaagd, meldt The Wrap. Hij zou op 31 januari 2015 met zijn huisgenoot Josh Sutter ruzie hebben gekregen over een vrouw. Ricardo zou daarbij naar zijn zwaard hebben gegrepen en Josh meermaals in zijn buik hebben gestoken. De acteur belde zelf de hulpdiensten en bleef op de plaats delict tot de politie arriveerde.

De ex-Power Ranger wordt dinsdag voorgeleid. Verwacht wordt dat zijn borgtocht op een miljoen dollar (ruim 920 duizend euro) wordt gesteld. Als Ricardo wordt veroordeeld voor moord, kan hij een gevangenisstraf van 26 jaar krijgen.

De acteur zat vorig jaar al korte tijd vast op verdenking van moord. Toen besloot een officier van justitie dat er meer onderzoek gedaan moest worden voordat een aanklacht kon worden ingediend.

Ex-Power Ranger aangeklaagd voor moord
Ex-Power Ranger aangeklaagd voor moord (Foto: BuzzE)