'Nick Carter straalbezopen bij arrestatie'

Nick Carter was stomdronken toen hij woensdagavond werd aangehouden bij een bar in Key West, Florida. Dat blijkt uit het politierapport dat TMZ in handen heeft gekregen.

Nick en zijn vriend Michael Papayans kwamen volgens verklaringen van het personeel tegen 19.00 uur, lokale tijd, aan bij de bar in Key West. Beide mannen waren straalbezopen en kregen daarom geen drank. De 35-jarige Backstreet Boy en zijn maat werden kwaad, waarna ze uit de bar werden gezet.

Volgens TMZ ging het toen mis. Een van de twee zou hebben uitgehaald naar een van de medewerkers van de bar. Michael gaf de manager een kopstoot, waarna Nick een van de uitsmijters bij zijn keel greep.

Bloed
Toen de politie bij de bar arriveerde, waren Nick en Michael al overmeesterd door het personeel. Michael had bloed op zijn handen en knieën en in zijn gezicht. De Backstreet Boy en zijn kameraad zijn aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Nick zit volgens TMZ nog in hechtenis.

Het is niet de eerste keer dat de Backstreet Boy vanwege zijn liefde voor alcohol in aanraking komt met de politie. In 2002 werd hij gearresteerd na een ruzie in een club in Tampa, drie jaar later werd hij in Californië opgepakt voor rijden onder invloed. Nick, die in het verleden kampte met een drugs- en alcoholverslaving, maakte onlangs bekend vader te worden.

‘Nick Carter straalbezopen bij arrestatie’
'Nick Carter straalbezopen bij arrestatie' (Foto: BuzzE)