Charlie Sheen wil held zijn voor kinderen

Charlie Sheen is vastbesloten een geneesmiddel voor hiv te vinden, zodat zijn jonge kinderen trots op hem zijn wanneer ze oud genoeg zijn om zijn naam op te zoeken op internet. Dat vertelde de acteur volgens People in een maandag uitgezonden interview met Dr. Mehmet Oz.

"Ze zullen zien dat papa een echte held is. Dat hij veel mensen heeft geholpen en nog steeds mensen helpt die zichzelf niet kunnen helpen."

Dr. Oz bezocht de acteur thuis om te zien hoe hij omgaat met hiv. Sheen liet hem de drie pillen zien die hij dagelijks moet innemen. Ook sprak hij over zijn alcoholmisbruik, dat opnieuw begon nadat hij vier jaar geleden zijn diagnose kreeg. "Het was om de angst te onderdrukken", zei hij. "Het maakte het alleen erger."

Nu omschrijft Sheen zichzelf als 'gefocust, nuchter en hoopvol', maar hij realiseert zich dat hij van geluk mag spreken dat hij nog leeft, omdat hij zich na zijn diagnose niet direct voor zijn gezondheid inzette. In een voorproefje van het tweede deel van het interview op de website van Extra, dat dinsdag wordt uitgezonden, zegt Sheen dat hij zich er nu over verbaast hoe lang het duurde voordat hij aan zijn behandeling begon.

Charlie Sheen wil held zijn voor kinderen
Charlie Sheen wil held zijn voor kinderen (Foto: BuzzE)