McDonald's zet dik meisje (16) voor lul

Een week na het incident in het filiaal op de Rotterdamse Coolsingel, is McDonald's opnieuw in opspraak geraakt. Ditmaal betreft het een vestiging in het Engelse Shoreham. Hier heeft een snackbarmedewerker een dik tienermeisje voor lul gezet.

Corrina Hopkinson en haar eveneens dikke moeder Sabrina staat het huilen nader dan het lachen. Op 30 december had het gezin met vier koters zin in een vette bek. Moederlief besloot Corrina en haar tienjarige broertje naar de plaatselijke McDonald's te sturen.

Toen het tienermeisje aan het kassameisje haar bestelling van zes cheeseburgers en vier porties patat doorgaf, werd zij middenin haar gezicht uitgelachen. "Zes cheeseburgers!", riep de medewerkster naar de keuken. "Ik maak geen grapje. Dit dikke wijf wil zes burgers!"

Hierna werd Corrina door de rest van het personeel uitgelachen. Ze zette het op een huilen. De dikkop liet het er echter niet bij zitten, en belde de politie.

Bromsnor was snel ter plaatse en stelde een onderzoek in. Omdat dit geval van 'vetzakpesterij' geen zaak voor de politie was, besloten ze het hierbij te laten. De bewuste McDonald's laat weten dat de aantijgingen vals zijn en het incident niet heeft plaatsgevonden.