Fans bezorgd om te gespierde Ferry Doedens

Nu de altijd goed geklede Ferry niet meer als b-acteur hoeft bij te klussen bij Goede Tijden Slechte Tijden, heeft hij meer vrije tijd. Fans (dat hij die überhaupt nog heeft) zijn echter bang dat hij na zijn - snuif snuif - drugsverslaving nu verslaafd is aan sporten. Hij zou namelijk te gespierde armen hebben. Ferry zelf is helemaal trots op zijn spierbundels.

Doedens liet het resultaat zien met een foto op Instagram, waarop veel volgers bezorgd reageerden. ''Dit is iets te. Jammer... Je zag er zo goed uit'', ''Is dat echt die spierballen? Vind ik niet mooi meer'', ''Schat doe in godsnaam rustig met jezelf.. Gaat dit wel goed?'', ''Ik denk van de ene in de andere verslaving.. Tsja je moet het toch kwijt he! #afkickenin2weken bestaat niet'', zijn slechts enkele van de vele reacties. Sommige mensen wijten de transformatie van de 25-jarige aan een 'verkeerde belichting' (waar kennen we dat van).

Dat Ferry niet meer te zien is in GTST, betekent helaas niet dat we van hem af zijn. Hij speelt de rol van Danny Suko in de musical Grease, en binnenkort is hij te zien in het programma Maestro.

ferry