Bill Cosby behoudt ster op Walk Of Fame

Bill Cosby komt steeds verder in het nauw, maar zijn ster op de Walk Of Fame in Hollywood blijft hoe dan ook liggen. Dat meldt The Hollywood Reporter.

De beroemde komiek ligt al meer dan een jaar onder vuur wegens tientallen aanklachten van vrouwen die claimen gedrogeerd en seksueel misbruikt te zijn door de ster. Daarom verwijderde Disney al een buste van Cosby uit een van zijn pretparken, in Philadelphia werd een muurschildering weggehaald en ook eredoctoraten werden ingetrokken.

Maar de ster op de beroemde Walk Of Fame blijft, ook als Cosby schuldig wordt bevonden nadat hij deze week eindelijk kon worden gearresteerd na een klachtenregen die meer dan een jaar aanhield. "We hebben de vraag gehad of we van plan zijn de ster van Bill Cosby te verwijderen en het antwoord is nee", meldt Leron Gubler, directeur bij de Hollywood Chamber Of Commerce. "Als er eenmaal een ster wordt bijgelegd, wordt die beschouwd als een historisch deel van de Walk. Daarom hebben we nog nooit een ster verwijderd."

Bill Cosby behoudt ster op Walk Of Fame
Bill Cosby behoudt ster op Walk Of Fame (Foto: BuzzE)