Heteroman gepijpt door vreemde kerel

Een man uit Dunfermline heeft een hachelijk avontuur beleefd. Waar de Schot dacht dat zijn vriendin hem wakker maakte met een overheerlijke pijpbeurt, bleek het een vreemde kerel te zijn. Maandag diende de rechtszaak tegen deze ransaap.

Het zal je maar gebeuren. Lig je lekker te pitten, word je ineens wakker omdat iemand met je paarsgepunte lans begint te spelen. Het begint met zachtjes kriebelen, waarna je jongeheer in de mond van deze persoon verdwijnt. Heerlijk word je gepijpt, maar toch voelt het anders dan normaal.

Je besluit toch maar even de bedlamp aan te doen. 'Aaaaargh!', ineens kijk je in de bakkes van een doorgedraaide homo! Het klinkt als het plot van een slechte homopornofilm, maar het is een onbekende Schot vorig jaar mei toch overkomen.

Het slachtoffer, dat om begrijpelijke redenen anoniem wenst te blijven, bezocht op 10 mei 2014 met zijn vriendin een nachtclub in Dunfermline. Daar ontmoetten zij Dale Everard, een 22-jarige kerel. Deze vertelde homo te zijn en een blind date te hebben met een andere man, maar het bleek niet te klikken.

Everard en de vriendin van de man raakten bevriend op Facebook waarna de hele avond werd gedanst en gepraat. Om 2 uur 's nachts voelde het slachtoffer zich niet lekker en besloot een taxi naar huis te nemen. Zijn vriendin volgde enige tijd later – met haar nieuwe 'gaybuddy'.

De man des huizes werd boos op zijn vriendin omdat zij een vreemde in hun huis had gelaten, waarna hij gekleed en wel op het bed in slaap viel. Enige tijd later werd hij wakker omdat zijn broek en onderbroek omlaag werden getrokken. En kreeg hij dus een blowjob. Omdat hij dacht dat zijn vriendin wel in was voor een slaapmutsje, liet hij 'haar' d'r gang gaan.

Toen hij toch het licht aandeed, keek hij recht in de ogen van Everard. "Je vond het lekker", zei de homo, waarna de arme drommel in huilen uitbarstte. Niet dus, want het nog huilende slachtoffer schopte de nicht de straat op.

De rechter sprak maandag van een 'ernstige daad met voorbedachten rade'. Everard heeft een volledige bekentenis afgelegd. Hij draait voor anderhalf jaar de bak in.