Youp opnieuw onwel tijdens optreden

Youp van 't Hek is opnieuw onwel geworden tijdens een optreden. Dat meldt RTL Nieuws op basis van berichtgeving door Omroep Zeeland. De cabaretier moest zijn show in Middelburg voortijdig beëindigen.

Youp was bezig met een try-out van zijn voorstelling Licht. Maandag speelde hij in Middelburg de volledige voorstelling, maar dinsdagavond ging het opnieuw mis. Na de pauze bleek dat hij zich niet goed voelde.

Vorige week legde de cabaretier in Papendrecht al een try-out stil. Na een kwartier op het podium werd hij niet lekker. Er kwam een dokter en Youp is later uit voorzorg met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In verleden werd Van 't Hek ook al eens onwel tijdens een voorstelling in Lelystad en moest hij een voorstelling Amsterdam afzeggen omdat hij overdag onwel werd.

Youp heeft via via Twitter sorry gezegd voor het afgelasten van de voorstelling in Middelburg. Wanneer de voorstelling wel doorgaat is nog niet bekend. De tournee is tot nader order stopgezet, meldt zijn management.

Youp van 't Hek
Youp van 't Hek.