Van Gaal: "We moeten het in Wolfsburg doen"

Trainer Louis van Gaal is teleurgesteld dat Manchester United er woensdagavond niet in is geslaagd zich al te plaatsen voor de volgende ronde van Champions League. "We moeten het nu doen in Wolfsburg en dat wordt een moeilijke wedstrijd. Het was makkelijker geweest als wet het vanavond hadden gedaan", reageerde hij op de persconferentie na afloop van het gelijkspel tegen PSV (0-0).

"We speelden niet zo goed", concludeerde de trainer. "In de eerste helft was het gemiddeld en ondanks mijn veranderingen in de tweede helft verbeterde het niet. Desondanks gaven we na rust maar een kans weg."

Van Gaal erkende dat hij bezorgd is omdat zijn ploeg maar moeizaam scoort. "We hadden ten minste drie keer kunnen scoren. Het waren geen moeilijke kansen", blikte hij terug.

Manchester United won op Old Trafford van Wolfsburg maar de Duitsers haalden tot dusver het maximale resultaat uit hun thuisduels. Van Gaal put vooral hoop uit het gemiddelde van zijn ploeg in uitwedstrijden dat dit seizoen beter is dan het vorige.

Van Gaal: we moeten het in Wolfsburg doen
Van Gaal: we moeten het in Wolfsburg doen (Foto: ANP)