[eSports] Huni en Reignover weg bij Fnatic

De huidig Europees kampioen League of Legends, Fnatic, moet het komende split doen zonder Huni en Reignover, de twee Koreaanse spelelers vertrekken bij Fnatic en hoogstwaarschijnlijk ook uit Europa. In een statement laat Fnatic weten dat beide spelers de kans hadden een nieuw contract te tekenen, maar dat beide veel meer geld vroegen dan Fnatic bereid was te bieden. Eerder werd op Fok al gemeld dat Huni interesse heeft in een overstap naar Amerika.

Reignover bedankt op de site van Fnatic alle fans die hem het afgelopen jaar hebben aangemoedigd, ook Fnatic wordt bedankt voor de kans die hij kreeg. Hij geeft aan dat hij eerder nog geen intenties had om Fnatic te verlaten, maar dat hij een niet te weigeren aanbod heeft gehad vanuit waarschijnlijk Amerika. Ook Huni vindt het jammer dat hij vertrekt bij Fnatic maar ook hij wil zijn geluk gaan beproeven in een andere regio. Beide statements zijn in de bron helemaal terug te lezen.

Wie de vervangers worden van de twee is niet bekend. Met het vertrek van Svenskeren naar het Amerikaanse TSM is in ieder geval al een van de beste junglers uit Europa vertrokken. Of Fnatic komende maand meedoet met IEM Cologne is nog niet bekend. Mochten zij dit toernooi overslaan dan heeft de organisatie nog tijd genoeg, de spring split begint namelijk vrijwel elk jaar pas eind januari. Een exacte datum voor seizoen zes is nog niet bekend.