Pierce Brosnan gecast tegenover Jackie Chan in nieuwe actiethriller

Twee van de bekendste actiehelden ter wereld komen oog in oog met elkaar te staan, want Pierce Brosnan en Jackie Chan gaan samen in een nog titelloze actiethriller spelen.

TheWrap meldt dat de regie voor de film in handen ligt van niemand minder dan Martin Campbell, die Brosnan succesvol lanceerde als James Bond met Goldeneye. Het script voor de film wordt geschreven door David Marconi en Peter Buchman en is gebaseerd op het boek The Chinaman.

In de film speelt Chan een restauranteigenaar in Londens Chinatown. Wanneer het rechtssysteem hem in de steek laat, is hij gedwongen zijn morele en fysieke grenzen te verleggen om een groep Ierse terroristen die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn dochter op te sporen. Brosnan speelt Liam Hennesy, een voormalig IRA-lid die voor de overheid is gaan werken.

De film heeft nog geen officiële releasedatum en is nog in pre-productie, dus we zullen hoogstwaarschijnlijk nog even moeten wachten voor hij in de Nederlandse bioscopen draait. Heb jij zin in deze thriller? Schrijf een reactie en geef je mening!

Pierce Brosnan niet onder indruk van Spectre (Foto: ANP)
Pierce Brosnan (Foto: ANP)