'Charlie Sheen gaat memoires schrijven'

Charlie Sheen heeft plannen om zijn levensverhaal te schrijven. Sheens manager Mark Burg wordt overspoeld met aanbiedingen van uitgevers, zegt een bron tegen Us Weekly.

Dinsdag erkende Sheen op de Amerikaanse televisie dat hij hiv-positief is. De 50-jarige Two and A Half Men-ster schepte eerder op dat hij met duizenden vrouwen het bed deelde. In het interview in de Today Show onthulde hij gechanteerd te zijn door mensen uit zijn eigen omgeving die dreigden zijn geheim bekend te maken. Dat leidde bij hem tot het besluit het heft in handen te nemen en zelf openheid van zaken te geven.

De veelbesproken acteur heeft twee van zijn huizen te koop gezet. Volgens RadarOnline verkoopt Charlie zijn huizen, omdat hij sinds zijn bekentenis erover denkt de Verenigde Staten te verlaten. Het kan echter ook zijn dat de acteur geld nodig heeft. In het interview in de Today Show bekende hij de afgelopen vier jaar miljoenen dollars aan zwijggeld te hebben betaald om zijn besmetting geheim te houden. De verkoop van zijn memoires kan dan ook de nodige dollars in het laatje brengen.

'Charlie Sheen gaat memoires schrijven'
'Charlie Sheen gaat memoires schrijven' (Foto: BuzzE)