Marco Borsato denkt niet aan afscheid

Marco Borsato is voorlopig niet van plan om te stoppen met muziek maken. Hoe de artiest zijn afscheid ziet, weet hij nog niet. "Ik sta zo in het leven dat ik denk dat zo'n moment zich dan ineens aandient en dat ik dat zal herkennen. Ik heb geen planning, bijvoorbeeld dat ik wil stoppen als ik 65 of 70 word", vertelt de artiest aan Goedemorgen Lex, de ochtendshow van 100% NL

Of Marco (48) er bijvoorbeeld wel over denkt om te stoppen op zijn hoogtepunt? "Dat is lastig te zeggen, want als ik zou stoppen op mijn hoogtepunt dan was ik misschien heel lang geleden al gestopt en dan had ik dit allemaal niet meegemaakt", vervolgt Borsato.

De zanger brengt deze week zijn nieuwe album genaamd Evenwicht uit. "Ik vind dat ik mijn mooiste plaat nog moet maken", zegt Marco. "Met dit album heb ik denk ik een goede gooi gedaan. Maar ik vind dat nog niet alle verhalen zijn opgetekend, ik ben er nog niet", stelt Marco zijn fans gerust. Hij blikt zelfs al vooruit naar een volgende plaat. "Je hoeft niet anderhalf, twee jaar te wachten op het volgende album."

Marco Borsato denkt niet aan afscheid
Marco Borsato denkt niet aan afscheid (Foto: BuzzE)