'Winactie 100% NL doorgestoken kaart'

100% NL heeft momenteel een Sinterklaas-wensactie. Geef je wens door en als jouw naam uit de envelop wordt getrokken en je belt snel genoeg naar de studio, dan gaat jouw wens in vervulling. Volgens de reacties op de jongste wens zou er echter sprake zijn van doorgestoken kaart.

Vanmorgen werd de nieuwe envelop geopend met daarin de naam van de nieuwe - mogelijke - prijswinnaar. De naam werd omgeroepen en op Facebook gezet, maar gek genoeg stond gisteren op de website van 100%NL al een bericht waarin precies werd verteld welke wens in vervulling kwam, dat die persoon op tijd had gebeld en speciaal vroeg op moest staan.

Dat niet alleen, maar bij het bericht van gisteren stond in eerste instantie zelfs de datum van mórgen vermeld. Nadat gemeld werd dat het bericht gisteren al op de site van 100%NL vermeld stond werd in allerijl dat bericht van de site verwijderd, waarop screenshots opdoken. Doorgestoken kaart, aldus de reacties.

100% NL heeft niet op de aantijging gereageerd.

Update:

100% NL reageert tegenover FOK.nl als volgt:

"Twee collega’s van de afdeling online weten altijd een dag van tevoren welke wensen er in de enveloppen gaan. Zo kunnen zij zich voorbereiden door twee verschillende scenario’s alvast uit te werken en ze verborgen online te zetten (de luisteraar belt wel terug, de luisteraar belt niet terug). Gisteren is er per ongeluk al één van deze scenario’s online geplaatst terwijl ze normaal op privé blijven staan. Dit is onze fout en had niet mogen gebeuren. Onze jocks zijn nooit op de hoogte over welke wensen zij gaan voorlezen op de radio. Uiteraard blijft het ook tot het laatste moment een verrassing voor onze luisteraars. Zo blijft het altijd spannende radio!"

Oepsie!
Oepsie! Gisteravond op de site, vandaag pas uitgeloot. Rarara...