Miley Cyrus krijgt LGBT-prijs

Miley Cyrus heeft een prijs ontvangen van de lokale organisatie Los Angeles LGBT Center voor haar uitgesproken steun aan seksuele minderheden.

Met haar eigen stichting Happy Hippie steunt Miley onder meer homoseksuele daklozen en daarom kreeg ze afgelopen weekend de Vanguard Award uitgereikt van de organisatie, zo melden diverse media. De zangeres prees op haar beurt het centrum voor de hulp die ze er eerder kreeg. "Na het bezoeken van een van de hulpgroepen ben ik de deur uitgegaan met een gevoel van zelfwaardering die ik nooit eerder had ervaren", vertelde ze toen ze haar prijs ophaalde. "Alles moet maar een naam hebben, maar ik ben geen ding. Wij zijn geen dingen. Wij zijn mensen met gevoelens die continu veranderen."

De 22-jarige popster bracht ook nog geld in het laatje voor de organisatie. Ze likte aan een piano die voor een veiling ter beschikking werd gesteld door Orange is the New Black-ster Ruby Rose en dat zorgde er mede voor dat het instrument 50.000 dollar (46.000 euro) opleverde.

Miley Cyrus krijgt LGBT-prijs
Miley Cyrus krijgt LGBT-prijs (Foto: BuzzE)