Bier maakt beter in bed!

Het beste nieuws van de week komt gelukkig net voor het weekend. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat bier je beter maakt in bed.

Deze conclusie trekt Kat Van Kirk uit een gedegen onderzoek. De beste man is namelijk seksuoloog te Los Angeles, dus hij kan het weten.

Het heilige vocht bevat onder andere fyto-oestrogenen. En laat nu net dit hormoon ervoor zorgen dat je in bed niet direct al je kruit verschiet, maar het juist langer kunt volhouden. Mits je niet te veel bier drinkt natuurlijk.

Meer goed nieuws is er voor liefhebbers van donkere bieren, zoals een lekker tripel of stout. Dit bier geeft mannen namelijk een flinke libidoboost. En dat niet alleen, je erectie wordt ook nog langer en intens.

En het houdt niet op met het goede nieuws, want bier blijkt ook nog eens goed voor je hart te zijn. Zeker met een beetje sporten erbij houd je het een stuk langer vol in de slaapkamer. Ten slotte maakt Van Kirk nog even reclame voor Guinness, het Engelse bier bevat namelijk antioxidanten die de bloedvaten schoonhouden.

Bij dezen dus een zalig weekend toegewenst. Proost!