'Glastonbury heeft te weinig geld voor Oasis'

Het ziet er niet naar uit dat Noel Gallagher en zijn broer Liam volgend jaar samen op het podium staan van Glastonbury voor een Oasis-reünie. Noel laat tegenover Daily Star weten dat hij geen idee heeft waar de geruchten over een reünie vandaan komen.

"Of we het ooit zouden doen? Ik ben bang dat ze niet genoeg geld hebben", reageert Noel. "Dat is een belangrijke reden. Ze betalen gewoon niet genoeg", vervolgt de zanger en gitarist.

Op de vraag voor welk bedrag hij weer met zijn broer Liam op het Glastonbury-podium wil staan, antwoordt Noel: "Ik heb het een paar keer gedaan. Dus ik weet wat ze betalen en dat is gewoon niet genoeg." Noel en zijn broer Liam stopten in 2009 hun Oasis-samenwerking. Er gaan regelmatig geruchten dat de band weer bij elkaar komt in zijn originele bezetting.

Noel vertelt in het gesprek met Daily Star ook dat hij zich nooit zal laten overhalen om als jurylid op te treden in een talentenjacht. "Ik ben er al twee keer voor gevraagd en het is niks voor mij. Ik wil ook niet elke zaterdagavond op televisie te zien zijn. Ik kijk er liever thuis naar met mijn dochter."

'Glastonbury heeft te weinig geld voor Oasis'
'Glastonbury heeft te weinig geld voor Oasis' (Foto: BuzzE)