'Bobbi Kristina gebruikte crack en heroïne'

Bobbi Kristina Brown gebruikte crack en heroïne, volgens haar voormalig huisgenoot Danyela Bradley. Bradley heeft dit onder ede verklaard in een rechtszaak om een auto-ongeluk waarbij Brown en haar vriend Nick Gordon betrokken waren.

De inhoud van Bradleys verklaring werd maandag vrijgegeven aan de media. "Ze rookte marihuana, ze rookte waarschijnlijk crack en gebruikte ook heroïne", zei Bradley volgens People. Ze leerde Brown kennen via Max Lomas, Browns ex en een vriend van Gordon. Zij en Lomas woonden bij Brown en Gordon toen Brown in januari van dit jaar bewusteloos in bad werd aangetroffen.

Bradley zegt dat ze Brown nooit crack of heroïne heeft zien gebruiken, maar dat ze het aan haar gedrag kon zien wanneer ze onder invloed was. Ze vermoedt dat de dochter van Whitney Houston en Bobby Brown ongeveer 'één of twee keer in de twee weken' harddrugs gebruikte. Over Browns relatie met Gordon, die door haar familie van haar dood wordt beschuldigd, zei Bradley: "Ze hadden een gelukkige, liefdevolle relatie."

Brown overleed in juli, na bijna een half jaar in coma te hebben gelegen. Ze was 22 jaar.

'Bobbi Kristina gebruikte crack en heroïne'
'Bobbi Kristina gebruikte crack en heroïne' (Foto: BuzzE)