Half miljoen bezoekers voor Martingarrixizer

De site Martingarrixizer.com van het programma Zondag met Lubach is een grote hit. Binnen twaalf uur hebben meer dan een half miljoen mensen hun naam al 'gemartingarrixized'. Dat heeft de redactie maandag bekendgemaakt.

Presentator Arjen Lubach had zondagavond dj Martin Garrix te gast, van wie de eigen naam Martijn Garritsen is. Lubach presenteerde tijdens het gesprek een site waarop iedereen zijn eigen naam hipper en internationaler kan maken, zoals Garritsen dat een aantal jaar geleden ook deed.

Het initiatief is een grote hit: de Martingarrixizer was tijdens de uitzending 'trending op Twitter'. Talloze BN'ers deelden hun Martin Garrix-naam al met hun volgers, zoals Erik van Muiswinkel (Errol Vanmuswix), Jeroen van Koningsbrugge (Jeremiah Vankonix) en Claudia de Breij (Clarence Debrex).

De meest gezochte namen zijn overigens Martijn Garritsen, Arjen Lubach, Hardwell en Mark Rutte. De 'Martin Garrix'-naam van de premier is Margarito Ruttex. Opvallend is dat de site ook een succes is in het buitenland: mensen uit in totaal 105 verschillende landen hebben hun naam al ingevoerd.

Half miljoen bezoekers voor Martingarrixizer
Half miljoen bezoekers voor Martingarrixizer (Foto: BuzzE)