GTA Online: Lowriders komt volgende week, alleen current-gen

Rockstar Games heeft bekendgemaakt dat de volgende update voor Grand Theft Auto Online volgende week uitkomt. De update heet 'Lowriders' en is per 20 oktober beschikbaar, weliswaar alleen voor de huidige generatie consoles en pc.

Zoals je uit de naam al kunt opmaken draait de update om lowriders, auto's waarvan de wielophanging zo is aangepast dat ze heel laag bij de grond hangen. In Los Santos is met de update een nieuwe customs shop te vinden genaamd Benny's Original Motor Works. In de shop kun je een enorme hoeveelheid lowriders en customization-opties vinden. Denk aan velours of leren bekleding, luchtfilters, nieuwe stuurwielen, nieuwe soundsystems met lompe subwoofers en, last but not least: hydraulics!

Ook krijg je de mogelijkheid om op afstand de portieren, kofferbak en motorkap open te doen, om stoer te doen voor je (online-)vrienden. Verder zijn er nieuwe wapens, kleding, accesoires en een vierde garage voor al je voertuigen. De update komt dus alleen naar PlayStation 4, Xbox One en pc.

Update: nu met trailer.