'60 mln doden bij aardbeving morgen'

Prik je vriendin vanavond nog maar een keertje extra op je fokstok, want na morgen kan het waarschijnlijk niet meer. Wetenschappers verwachten namelijk morgen een extreme aardbeving. Niet zomaar eentje, maar een aardbeving die ons zestig miljoen doden zal opleveren.

De waarschuwing komt dit keer niet van weer een sekte of aluhoedjesdrager, maar ene dokter Mehran Keshe. De beste man is een vooraanstaande wetenschapper, die aan een Londense universiteit nucleaire technologie heeft gestudeerd. Volgens hem is de situatie dreigend.

Amerika zal morgen een zware aardbeving te wachten staan. Deze zal Noord- en Zuid-Amerika in tweeën splijten. Als gevolg van de megabeving zal een megatsunami zeker veertig miljoen Aziaten en Amerikanen om zeep helpen.

De aardbeving zelf zal aan de westkust van Amerika twintig miljoen mensen het leven kosten. Complete wereldsteden zullen met de grond gelijk worden gemaakt.

De verwachte megabeving komt tegelijk met een grootscheepse oefening in de VS morgen. Tijdens 'the Great Shake Out' zullen de autoriteiten van enkele grote steden oefenen hoe om te gaan met een allesvernietigende aardbeving. Hieraan zullen miljoenen Amerikanen deelnemen.

De aardbeving zal naar alle waarschijnlijkheid morgen al toeslaan. Het proces zou inmiddels al in gang zijn gezet. Vorige maand waren namelijk al bevingen in Panama en Chili.


Compleet met filmpje, we gaan allemaal dood!