Dikste tieten in Drenthe en Overijssel

Ook gek op gigantische prammen? Dan zul je naar het noordoosten van Nederland moeten verkassen. Uit een inhoudelijk onderzoek is namelijk gebleken dat in de provincies Drenthe en Overijssel de meeste rondborstige dames wonen.

Erotiekboer Pabo heeft de verkoopcijfers van hun grootste bh's vergeleken met de provincies waar deze worden verkocht. Met opmerkelijke uitkomsten.

Zo blijkt dus dat in Drenthe en Overijssel de cupmaten D, E en F het gretigst aftrek vinden. Pech voor de Zeeuwen, want ook op het gebied van tieten zijn ze zunig. Hier worden dergelijke bustehouders het minst verkocht.

Seksuologe Kaat Bollen weet alles wetenschappelijk te verklaren. "Als jij grote borsten hebt, is de kans groot dat andere vrouwen in jouw familie ook grote borsten hebben", meldt zij aan De Telegraaf. "Familieleden wonen vaak bij elkaar in de buurt, dus je krijgt al snel dat in bepaalde streken bovengemiddeld veel vrouwen met grote of juist kleine borsten wonen."

De seksspeeltjesverkoopwinkel heeft overigens ook even gekeken waar in Nederland men de grootste spermaspeer heeft. In Friesland en Noord-Holland en blijken de meeste condooms met maatje XXL te worden verkocht. "Het kan ook zijn dat die mannen daar vooral een groot ego hebben", aldus Bollen.

Ook is men in Fryslân het kinkiest. Daar worden de meeste zweepjes verkocht. En in Utrecht worden de meeste mensen aan bed geboeid.

Hieronder een paar foto's van Neerlandse dikke tieten. Slechts ter illustratie: