Studenten uit protest met dildo's naar school

In Texas wordt binnenkort de wet geïntroduceerd die het mogelijk maakt om verborgen wapens mee naar school te nemen. De studenten vinden het belachelijk en laten dat blijken door een #cocksnotglocks-actie in te zetten. De actie zou duidelijk moeten maken hoe onlogisch het is dat je wel met vuurwapens naar school mag komen, maar een onschuldige dildo verboden zou zijn.

Met de juiste vergunning zou je vanaf volgend jaar augustus een verborgen wapen mogen meenemen. Opmerkelijk wel aangezien de laatste schietpartijen die plaatsvonden in het land.

Een van de studenten kwam met een opmerkelijk initiatief, namelijk het meenemen van dildo's uit protest tegen deze nieuwe wet. De vrouwelijke student linkte de wapens met dildo's. En dan zeggen ze dat mannen alleen maar aan seks denken.

'Het is veel gevaarlijker om met pistolen te spelen dan met dildo's. En toch zijn de onschuldige speeltjes verboden en de gevaarlijke niet.' Aldus de student. Middels een Facebook pagina heeft ze inmiddels al ruim 3700 studenten kunnen overtuigen om spontaan dildo's te kopen en mee naar school te nemen

Niet iedereen kan het initiatief waarderen. Het zou te kinderachtig zijn. De student zou zelfs doodsbedreigingen hebben ontvangen.

Mocht je een bezoek brengen aan de Amerikaanse Universiteit in Texas, zorg dat je een dildo bij je hebt. Anders kan je nog eens flink voor lul lopen.