Gordon leeft nog dankzij moeder

Gordon heeft zijn aanrijding op het Griekse eiland Mykonos overleefd dankzij zijn overleden moeder. Daarvan is de zanger en presentator overtuigd, schrijft hij op Facebook. "De klap van het ongeluk ben ik te boven en vergeleken bij die klap na jouw verlies... Lach ik erom. Ik ben er nog en weet zeker dankzij jou dus ik heb het begrepen en ga door, voor jou."

Gordon, die deze zomer zwaargewond in een Grieks ziekenhuis belandde, staat op Facebook stil bij de dood van zijn moeder. Marie Heuckeroth stierf vijf jaar geleden op 79-jarige leeftijd. "Een dag werd een week en een week een maand, toen een jaar en nu alweer vijf jaar zonder jou. Ja mam, het went nooit en wat had ik je nodig de afgelopen maanden."

Marie redde haar zoon niet alleen na zijn aanrijding. "Was jij dat die me behoedde voor de zoveelste klootzak die op m'n pad kwam? Was jij dat in Griekenland die me redde? Vast wel, want ik ken niemand anders die zo veel van me houdt als jij."

Gordon schrijft dat hij nog elke dag aan zijn moeder denkt en nog 'honderduit' over haar praat. "Ik doe het al vijf jaar zonder je en heel eerlijk? Ik vind er geen reet aan, mis gewoon dat je af en toe m'n haar kut vindt zitten en die oorbel heb ik ook maar uitgedaan alsof ik je hoorde vanmorgen. Hoe dan ook lieverd ik doe dus gewoon of je er nog bent."

Gordon leeft nog dankzij moeder
Gordon leeft nog dankzij moeder (Foto: BuzzE)