Sportblog: Verstappen populair & poepende kooivechter

Elke week brengen we hier op FOK! het sportroddel- en randnieuws samen in één bericht. De grappige voorvallen, opmerkelijke nieuwtjes en de beste roddels kun je in deze berichten vinden. Elke donderdag vatten we het leukste randnieuws voor jullie samen.

Kooivechter doet het in zijn broek voor tegenstander
Je kan je veel gênante momenten voorstellen, maar het volgende slaat alles. MMA-vechter Travis Wolford kreeg tijdens zijn gevecht tegen Daniel Cooper aardig wat klappen te verwerken toen de scheidsrechter de wedstrijd stillegde. Dat was echter niet vanwege de stand in het gevecht maar meer vanwege een ander probleem. Wolford poepte namelijk in zijn broek. Wat begon als een klein bruin vlekje in zijn pak liep uit tot kleine waterval van poep langs zijn benen. The Brown Bomber, zoals zijn bijnaam voortaan luidt, was voor de wedstrijd naar een chilifestival in de stad geweest. Dat bleek uiteindelijk niet zo'n goede sportmaaltijd geweest te zijn.


Wolford had hier niet op gehoopt (Bron: YouTube/RoughNRowdyBrawl)

Voetballer ontslaat manager en neemt zijn vrouw aan voor die klus
Inter-aanvoerder Mauro Icardi heeft zijn manager Abian Moreno de laan uit gestuurd. De twee werkten tien jaar samen maar Icardi is nu blijkbaar klaar met Moreno. Gelukkig vond de speler van Internazionale een adequate vervanger, zijn vrouw. Vanaf heden zal Icardi vertegenwoordigt worden door Wanda Nara! Voor de vaste lezers is dat geen onbekende naam, ze kwam namelijk eerder voorbij in het Sportblog. Een kleine vier maanden geleden had ze namelijk een aanvaring met haar ex, voetballer Maxi Lopez. Nadat Lopez weigerde de telefoon op te nemen gooide ze zijn telefoonnummer online. Je moet dus blijkbaar goed uitkijken als je zaken doet met mevrouw Nara.

Mevrouw Nara, nu dus vrouw en manager van Icardi (PRO SHOTS/Insidefoto)
Mevrouw Nara, nu dus vrouw en manager van Icardi (PRO SHOTS/Insidefoto)

Clubarts geeft speler nog een trap na
Normaal gesproken moet een clubarts een speler helpen als deze geblesseerd op de grond ligt, zo niet bij 1860 München. Die club moest op bezoek bij Arminia Bielefeld en tijdens de wedstrijd raakte 1860-speler Christopher Schindler geblesseerd. Dat was het teken voor teamdokter Samuel Bonorden om het veld binnen te rennen. Maar dat ging niet helemaal goed, hij gaf zijn eigen speler zelfs nog een trap:


Oeps (Bron: YouTube/Bundesliga)

Overall Verstappen duurste item in veiling
Max Verstappen is hot en dat komt ook tot uiting in de veiling voor een goed doel. Veel coureurs hebben items beschikbaar gesteld voor een veiling op eBay om de familie van de vorig jaar verongelukte IndyCar-coureur Justin Wilson te steunen.

Onder de te veilen items bevinden zich onder meer racehelmen, shirts, handschoenen, onderdelen van racewagens en overalls. De overall van Verstappen is het meest gewild met een prijs van 25.000 dollar. Die van regerend Formule 1-wereldkampioen Lewis Hamilton doet 16.000 dollar, de overall van diens Mercedes-teamgenoot Nico Rosberg 2.900 dollar en bij Verstappens teamgenoot Carlos Sainz is de overall slechts 1.250 dollar waard. Bieden kan nog tot dinsdag 13 oktober iets na 4 uur 's nachts Nederlandse tijd. Wil je op een van de te veilen items bieden, neem dan een kijkje op de speciale pagina op eBay.

Balkunstenaar Touzani dolt met jeugdspelers Manchester City
De Nederlandse freestylevoetballer Soufiane Touzani heeft zijn visitekaartje afgegeven bij Manchester City zo lezen we op Sportwereld.nl. De balgoochelaar was te gast bij jeugdopleiding van City en daar liet hij de talenten sidderen. Er is namelijk niets erger voor een voetballer dan door de benen gespeeld te worden. Maar de talenten uit Manchester kwamen één voor één aan de beurt bij de Nederlander. Dit tot groot vermaak van hun teamgenoten:


Touzani zet de spelers van Manchester City te kijk (Bron: YouTube/Touzani 100% Skills - Tutorials - Fifa)

Schietkraampjes beroven
Elke fatsoenlijke kermis heeft er één: een schietkraampje. Zo ook in Duitsland en daar wilde Vanessa Hinz eens gebruik van maken. Helaas voor de arme eigenaar van het kraampje is Vanessa een van de beste biatleten van Duitsland en traint ze dus bijna dagelijks op het schieten. Afgelopen winter raakte ze zo'n 83% van haar schoten en hoewel ze niks loslaat over het resultaat op de kermis vragen wij ons dan ook af of ze alle bij elkaar geschoten knuffels en prijzen wel mee naar huis kon nemen.

 

Auch auf der Wiesn gibt's Herausforderung󾥶󾦇

Posted by Vanessa Hinz on vrijdag 25 september 2015

Trainer Keane over speler Keane: "Keane hoeft toch geen borstvoeding te geven?"
De interland tussen Ierland en Duitsland is aanstaande en journalisten vroegen zich af of Robbie Keane wel zou spelen, de voetballer kreeg namelijk onlangs samen met zijn vrouw Claudine een zoontje. Assistent en naamgenoot Roy Keane gaf daar gevat antwoord op. "Het is toch zijn vrouw die de baby kreeg", vroeg de bondstrainer zich af. "Tenzij Robbie borstvoeding geeft, komt het wel goed". Robbie counterde het antwoord van zijn trainer gevat. "Roy weet er alles van, hij heeft grotere borsten dan ik."

Roy Keane is duidelijk (Bron: YouTube)

Maar ook Robbie Keane is scherp (Bron: YouTube)

United-fan Usain Bolt moet Arsenal-shirt aan
Van Usain Bolt is bekend dat hij een enorme fan is van Manchester United. Daarom was het vrij pijnlijk toen de snelste man ter wereld een weddenschap verloor, zo lezen we op Goal.com. De houder van het wereldrecord op de honderd meter sprint draagt Manchester United een warm hart toe en had goede hoop dat de ploeg van Louis van Gaal afgelopen zondag Arsenal zou verslaan.

The Gunners waren echter oppermachtig en wonnen het duel met de rivaal met 3-0. Bolt had voorafgaand een weddenschap gesloten en bij verlies moest hij een video plaatsen op zijn Instagram-account met een Arsenal-shirt aan. En belofte maakt schuld, zie onderstaande video: